Апартаментен комплекс  Venti Club е разположен на тиха и спокойна улица в непосредствена близост до цетнъра на село Лозенец, само на 500 метра от плажа, на 300 метра от центъра на селото и на 20 метра от автогарата.

Venti Club предлага на своите гости 12 луксозно оборудвани апартамента, всички те са изчистени до последния детайл, предложени в меки и топли тонове, съчетани с нестандартни дизайнерски решения и високо качество на изпълнение. Всеки  апартамент е с напъло оборудван кухненски бокс и просторен санитарен възел с душ кабина. Мебелировката е решена в контрастни цветове и модерен кубичен стил.

Гостите на комплекса ще открият и допълнителни удобства, като самостоятелна тераса с приятна гледка, сателитна телевизия, климатик във всяко помещение, открит басейн, лоби бар, подземен паркинг и други удобства допринасящи за един приятен и незабравим престой.

За Вашето настаняване и обслужване през времето на престоя Ви, ще се грижи персонала на фирма DPMG LTD стопанисваща и управляваща апартаментен комплекс „Venti Club”. Дружеството е създадено и работи от началото на 2007 год., основната идея за създаването на фирмата е да се занимава с управление, стопанисване и поддръжка на недвижими имоти на територията на Република България.